Training financiën 8 juni: de basis op orde

Vraag je je wel eens af “Doen we het financieel goed in ons dorpshuis of kulturhus?” Op 8 juni geven wij hier antwoord op tijdens de training financiën: de basis op orde. Ook hoor je van andere accommodaties hoe zij het organiseren. Ben je geïnteresseerd? Deelname is gratis en aanmelden kan via deze link.

Bereken je de juiste prijzen voor consumpties, verhuur en activiteiten? Wat zou schoonmaak mogen kosten en welk bedrag moet je aanhouden als weerstandsvermogen om tegenvallers op te vangen?
Hoe kan het beter en anders: meer inzicht en meer sturing op cijfers. We kijken samen met de andere deelnemers waar de rek in jullie exploitatie zit. Je krijgt tips én instrumenten waarmee je aan de slag kunt. Weinig theorie, maar een pragmatische aanpak voor jouw accommodatie. Tevens kijken we naar actuele subsidiemogelijkheden. Graag zien we je op 8 juni in De Krim. Aanmelden kan via de onderstaande knop.
Details
Huswerk training financiën: de basis op orde
Donderdag 8 juni, 19:00 – 22:00
MFA de Beuk, Beukenlaan 1b De Krim

De training wordt gegeven door Ton Tammerveld (Onze Gebouwen) en Frank Droste (Kulturhus Borne).
De trainingen Huswerk wordt aangeboden door het beleid Sociale Kwaliteit, provincie Overijssel in samenwerking met Onze Gebouwen, Kulturhus Borne en Saxion Hogeschool.