13 dec: Webinar ‘Verduurzamen maatschappelijk vastgoed’

Aanstaande maandag 13 december 19:30 – 21:00 organiseert het Atelier Maatschappelijk Vastgoed in samenwerking met de Provincie Overijssel en Onze Gebouwen een gratis webinar ‘Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed’. Meld je aan voor deze online bijeenkomst, als je voornemens hebt om jouw dorpshuis, kulturhus of mfa te verduurzamen.


Met de explosief stijgende energieprijzen van 2021 is verduurzamen helemaal terug op de bestuursagenda. Ook is het aannemelijk dat de overheid over de middellange termijn eisen gaat stellen aan het energie-label van publieke gebouwen. Veel besturen hebben de eerste stappen al gezet richting verduurzaming, zoals HR++ glas, isolatie en led-verlichting.
Echter, in hoeverre is dit genoeg voor de toekomst? En hoe financier je de volgende stap naar een hoger energie-label? Hierover praten we op 13 december met specialisten en de Provincie Overijssel. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng, vragen en tips. Ton Tammerveld van Onze Gebouwen zal de online bijeenkomst in goede banen leiden.
Dus staat jouw accommodatie in Overijssel en ben je bezig met verduurzaming?
Meld je dan hier aan voor deze gratis bijeenkomst.

Nb. dit webinar zal de eerste zijn in een reeks van 5 webinars omtrent maatschappelijk vastgoed.