Huswerk: trainingen maatschappelijk vastgoed in september 2022

In mei en juni van dit jaar hebben we in samenwerking met Saxion Hogeschool en de provincie Overijssel 4 trainingsdagen gehouden voor dorpshuizen, kulturhusen, mfa’s en sportaccommodaties onder de naam Huswerk. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. In september herhalen we deze 4 trainingen nog een keer in Dalfsen. Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Het besturen en runnen van een dorpshuis, mfa of kulturhus is uitdagend en complex. Om deze uitdaging beter aan te kunnen bieden we in september 4 trainingen aan. De trainingen zijn bedoeld voor managers, beheerders en bestuurders van dorpshuizen, kulturhusen, mfa’s en sportaccommodaties. Gemeente ambtenaren zijn ook bijzonder welkom. In september bieden we de volgende trainingen aan:
Locatie: Trefkoele +, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen.
Tijd: 9:00 – 15:00, deelname gratis en lunch inbegrepen.
•  9 september  –  lesmodule programmeren = doen
•  16 september  –  lesmodule communicatie, social media
•  23 september  –  lesmodule de basis op orde, financiële kengetallen.
•  30 september  –  lesmodule vrijwilligers.
Nog enkele plekken beschikbaar
We hebben nog enkele plekken voor de pilot beschikbaar. Heb je interesse en ben je betrokken bij een accommodatie in Overijssel of werk je bij een Overijsselse gemeente? Stuur dan een bericht naar huswerk@onzegebouwen.nl of bel naar 06 – 52 05 85 18.
We zien je graag op één van de trainingsdagen in Dalfsen. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan deelname. De leermodules worden aangeboden door het beleid Sociale Kwaliteit, provincie Overijssel in samenwerking met Saxion Hogeschool en Onze Gebouwen.