31 maart: Webinar ’talenten en aanpakken’

Het Atelier Maatschappelijk Vastgoed en de Provincie Overijssel organiseren op 31 maart alweer een derde webinar. Dit keer over ‘aanpakken en talenten’. In ongeveer anderhalf uur nemen ze je mee in 3 inspirerende verhalen, waarbij één ding centraal staat: aanpakken en talenten bundelen.

Miranda Mulder (AnnoNu) gaat in gesprek met Rudi Theunissen (Eurus), Ton Tammerveld (Lokaal Fonds Borne) en Ferenc van Damme (studio Vers Bestuur). Het belooft een inspirerend webinar te worden waarin het gaat om ‘vooral doen’. Dit webinar is interessant voor besturen van maatschappelijk vastgoed, maar ook ambtenaren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan te sluiten.
Je kunt je via deze link aanmelden voor het webinar op 31 maart 19:30 – 21:00.
Studio Vers Bestuur
Wanneer Ferenc begint te praten over Studio Vers Bestuur, luister je. Ademloos. Omdat hij je meeneemt in de wereld waarin het ‘anders moet en kan’. Hoe kom je van 6 vrijwilligers op een soort eiland tot 230 vrijwilligers in een bloeiende gemeenschapsruimte waarvan iedereen zich mede-eigenaar voelt?
Lokaal Fonds Borne
Zet 4 mannen bij elkaar met verschillende talenten die elkaar versterken. Lokaal Fonds Borne is een netwerkverhaal bij uitstek. Over verbinding, over financiering van dromen, over samenwerken vanuit een visie. En over de verbinding met het Kulturhus, want van waaruit vlieg je uit als je eenmaal bent wat je wilt zijn?
Bewonersbedrijven, nieuwsstraatkwartier De Hagendoorn
Wat gebeurt er als een groep inwoners zelf een bewonersbedrijf wil opzetten? Welke rol speelt maatschappelijk vastgoed daarin? Hoe draait zo’n bedrijf dan uiteindelijk en wat is de meerwaarde voor een wijk of buurt? Rudi neemt ons mee naar Almelo!